Masca devine obligatorie în piețele, târgurile și oboarele din Dâmbovița

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a aprobat, marți, un nou set de măsuri în contextul numărului mare de cazuri Covid – 19. Una dintre decizii vizează obligativitatea purtării măștii în spațiile publice deschise, în care sunt organizate piețe, târguri sau oboare”.

Măsura a fost luată, spun reprezentanții Prefecturii Dâmbovița, în contextul situației epidemiologice din județ, generată de coronavirusul SARS-CoV-2, „care a dus la înregistrarea unui număr extrem de mare de cazuri, fiind un risc epidemiologic ridicat, în circumstanțe de nerespectare a măsurilor legale în vigoare”.

„Prefectul Județului Dâmbovița a supus dezbaterii astăzi, 28.07.2020, un proiect de hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița prin care se propune extinderea obligativității purtării măștii și în spațiile publice deschise în care sunt organizate piețe, târguri sau oboare. Totodată se propune pentru comercianții care desfășoară astfel de activități obligativitatea purtării atât a măștii de protecție cât și a mănușilor”, se arată în comunicatul Prefecturii Dâmbovița.

Dâmbovița este cel de-al doilea județ, după Argeș, unde a fost aprobată obligativitatea purtării măștii în spațiile deschise.

Citește și: Masca devine obligatorie în Argeș, în toate spațiile deschise. Program pentru nuntă, botez și petreceri private – VIDEO

Foto – sursă – Facebook – Prefectura Dâmbovița

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău