Marcel Vela: „Sunt locuri la ATI! Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!” – VIDEO

0

Marcel Vela a răspuns la o întrebare a jurnaliștilor, care au vrut detalii cu privire la declarațiile oficiale din ultimele zile, potrivit cărora nu mai sunt paturi libere la ATI. „Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”, a răspuns ministrul de Interne, care a ținut să obțină de la jurnalist precizarea că se referă la spitalele COVID.

„Nu știu cine v-a spus, sunt locuri la ATI”, a răspuns Marcel Vela, unei întrebări din partea presei. „Sunt locuri la ATI! Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”, a adăugat ministrul de Interne, vizibil deranjat de întrebare.

„Nu sunt locuri la ATI?!”, l-a întrebat apoi ministrul pe secretarul de stat Raed Arafat. „Sunt locuri la ATI…”, a completat Vela.

Raed Arafat a intervenit și a declarat: „Deci, când spunem că nu sunt locuri la ATI în București înseamnă că în spitalele COVID din București nu mai sunt locuri de ATI. Când Timișoara spune că n-are locuri la ATI, înseamnă că n-are locuri la ATI”.

Ministrul de Interne a refuzat apoi altă întrebare, precizând că se află la Ziua Aviației: „Dacă vreți să facem o declarație de presă pe tema COVID o organizăm la Ministerul Sănătății, bine?”


Citește mai multe pe DIgi24.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău