Mesaj dur al unui medic de la Spitalul „Victor Babeș”: ”Nu crezi în COVID? Vino cu mine la terapie intensivă și trage adânc aer în piept!”

0

Medicul Simin Aysel Florescu, de la Spitalul „Victor Babeș” din București, a postat pe Facebook un mesaj foarte dur celor care nu cred în COVID și nu respectă regulile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Medicul a reacționat după ce în ultimele zile, în Piața Victoriei, sute de persoane au protestat împotriva proiectului de lege privind carantina, izolarea și internarea pacienților COVID.

Mesajul postat de medic pe Facebook, potrivit digi24.ro:

”Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi ca trebuie masca. Ok.

Pai atunci hai cu noi în terapie intensiva, langa vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac ca au Covid.

Intri fara masca ( ca e inutila, zici, nu?), si stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Langa bolnavii care nu au Covid.

Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubati. Aia care se zbat sa tragă aer in plamani, cu disperarea unui om care se îneacă….

Aaa, parca e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi si urli aiurea, nu? Asa, respira aaadaaaanc, trage aer în piept, da-l afara…. ….poate mai si tușește careva pe langa masca de CPAP….

Asaaaaa, acum așteptam 6-7 zile..
Ne chemi tu când te apuca….cum ce, Covidu ala care nu exista.
Ai curaj? ….ca la vorbe sunteti meșteri toti…..doctori sunteți toți….incredibil”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău