Fostă câștigătoare la ”Vocea României”, agresată împreună cu copiii de Poliția Locală într-un parc din București. VIDEO

0

Scandal, în această după amiază, într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Muzicianul Gabriel Bălan susține că soția sa, Cristina Bălan (câștigătoarea ediției din 2015 a concursului ”Vocea României”) și cei doi copii au fost tratați ca niște adevărați infractori de agenții Poliției Locale.

Într-o transmisiune în direct pe pagina sa de Facebook, Gabriel Bălan povestește cum s-a petrecut incidentul.

”Am lăsat-o pe Cristina in parc, singură, cu copiii, iar eu am plecat sa iau de mâncare, pentru ca tocami ieșisem de la kinetoterapie cu ei si le era foame.

Să ne fie clar, in parc ai voie, in plus, departe de a fi fost singurii din parc. Picii noștri sunt înnebuniți după tobogane. Cand le-au văzut in zare, au rupt-o la fugă, oricât a încercat Cristina sa ii tina departe de ele.

Singura zona care era încercuită, deci ‘zona interzisă’, era fix cea cu toboganele. Până să-i prindă din urmă, ei deja erau in vârful lor.

Când a venit doamna de la politia locală, Cristina fix asta facea. Tragea de ei sa coboare. A informat-o ca sunt doi copii speciali si ca necesita o munca de convingere, nu e lucru tocmai usor.

A primit o replica de genul: „Lăsați, doamnă, că am si eu copii. Unde e autoritatea dvs fata de ei?”. Asta la fix o secundă după ce Cristina ii explicase ca subt doi copii cu dizabilități. Voi înțelegeți?!

Sar mai departe pt ca a scris si Cristina pe pagina ei mai in detaliu ce s-a întâmplat in acel timp si merg la mesjul pe care îl primesc de la ea, cum ca urmeaza sa fie arestata și dusa la secție.

Am zis ca îngheț la volan. Cand am ajuns in parc, distinsul erou de la Politia Locală era in plin avânt asupra ei. Amândoi o incoltisera iar copii erau cumva izolați de mama. Înțelegeți tabloul?

Restul… cred ca vorbesc imaginile de la sine.”, susține muzicianul.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău