Un şofer care făcea o transmisiune live a băgat şase oameni în spital-VIDEO

0

Un tânăr de 28 de ani a făcut ravagii pe străzile din Botoşani. În timp ce făcea un live pe reţelele sociale a reuşit să avarieze patru maşini şi să bage în spital şase oameni. Anchetatorii presupun că bărbatul conducea beat.

A fost ridicat cu mascaţii de pe stradă, după ce a devenit recalcitrant şi ar fi ameninţat cu bătaia un poliţist şi pe cei care-l filmau. Ieri noapte, un tânăr de 28 de ani, a făcut prăpăd pe străzile din Botoşani, cu un bolid marca Audi, înmatriculat în Vaslui.

Acesta s-a izbit violent cu maşina de un alt autoturism al cărui şofer oprise la trecerea pentru pietoni. Autoturismul lovit a fost proiectat în altă maşină care venea de pe sensul opus, care la rândul său s-a oprit într-un Audi parcat pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc la intersecţia de lângă biserica Rosetti, aproape de Secţia de Pediatrie. În urma carambolului au fost rănite şase persoane. Trei dintre ele au rămas încarcerate.

Accident live pe reţelele sociale

Până să producă accidentul, tânărul mergea cu viteză pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”, iar în autoturism ori şoferul, ori un pasager făcea live şi se asculta muzică muzică. Şoferul nici măcar nu a oprit când a văzut autoturismul din faţă care dădea prioritate pietonilor şi s-a izbit în plin, spune botosaneanul.ro.

Aceeaşi publicaţie spune că şoferul vinovat de accident era beat, iar poliţiştii ar fi găsit pe bancheta maşinii trei telefoane, dintre care unul era deschis pe opţiunea „live“.

Citește continuarea pe adevarul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău