Reguli noi pentru școlile de șoferi, redeschise din 18 mai

0

După două luni de pauză provocată de epidemia de coronavirus, scolile de șoferi și-au reluat activitatea, începând cu 18 mai, însă cu reguli noi.

Cei care apucaseră să facă școala dar nu au apucat să dea examenele, din cauza epidemiei de coronavirus, a fost dată o derogare astfel că o vor putea face pe parcursul a 12 luni.

”I-am liniștit pe cei care m-au sunat, le-am spus că se va prelungi valabilitatea pe perioada stării de urgență. Doar că a fost o perioadă moartă și la un cursant se văd aceste luni de inactivitate, la partea de pregătire”, a spus Horațiu Baltador, patronul unei școli de șoferi din Sibiu, scrie Libertatea.ro.

Instructorii școlilor de șoferi s-au întors la muncă și pregătesc detaliile pentru a-i aduce la cursuri pe elevi. ”De acum, cursurile de legislație se vor ține cu maximum zece persoane în sală – pentru a respecta distanțarea socială – și toată lumea va purta măști, asigurate de companie. Iar la cursurile de condus, atât elevii, cât și instructorii vor purta măști și mănuși”, a mai spus Horațiu Baltador, adăugând că mașinile vor fi dezinfectate o dată pe săptămână.

Citește mai multe pe Libertatea.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău