Din 15 mai se redeschid parcurile, dar și anumite magazine, inclusiv din mall-uri

0

Odată cu ridicarea stării de urgență, din 15 mai vor fi redeschise anumite locuri publice. Cel puțin asta prevede un proiect postat pe site-ul ministerului de Interne și aflat în dezbatere publică.

Astfel, din 15 mai, se vor redeschide parcurile pentru public, cu excepția
locurilor de joacă pentru copii și cu respectarea măsurilor generale de prevenire și protecție.

De asmenea, este  permisă ânzarea produselor electronice și electrocasnice, doar dacă operatorii economici asigură livrarea acestora la domiciliul/sediul cumpărătorului;

Activitatea desfășurată de operatorii economici din cadrul centrelor comerciale este permisă celor care au accesul asigurat direct din exteriorul incintei și este întreruptă comunicarea cu restul complexului.

Personalul angajat are obligația de a purta în permanență mască, ce va fi schimbată la un interval de cel mult 4 ore, iar operatorul economic va asigura soluții de dezinfecție a mâinilor în zona de acces în incintă.

Planul de măsuri poate fi consultat integral AICI

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău