Ministrul de Interne: Banii din amenzile date pentru nerespectarea restricțiilor de circulație ajung în sistemul medical

0

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a venit cu noi precizări pe tema amenzilor acordate ca urmare a nerespectării restricțiilor de circulație, pe perioada stării de urgență.

Ministrul MAI, Marcel Vela, a susținut, într-o intervenție telefonică făcută la Digi 24, că amenzile acordate până acum pentru nerespectarea restricțiilor de circulație pe perioada stării de urgență sunt în cuantum de aproximativ 600 de milioane de lei.

Citește și: Amenzile pe perioada stării de urgență, aproximativ 600 de milioane de lei

Banii, potrivit ministrului MAI, ar urma să ajungă către zona medicală și pentru persoane vulnerabile.

Citește și: Unde se plătesc amenzile pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, la Ploiești. Modificare apărută după majorarea sancțiunilor

„Toată această cuantificare la sfârșitul lunii mai va fi analizată și destinația acestor sume, ca să știe toți cei care au plătit amenzile, banii lor se vor duce în sistemul medical”, a anunțat Marcel Vela la Digi 24.

Potrivit ministrului Marcel Vela, de la instaurarea stării de urgență în România peste 300.000 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău