Cristian Tudor Popescu: „A fost nevoie de pandemie ca să se dea copiilor tablete și laptopuri de către stat?”

0

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, 63 de ani, se întreabă de ce nu a fost asigurat suportul tehnologic pentru elevi și înaintea crizei provocate de coronavirus.

„Doamna Anisie a spus că vor fi ajutați copiii săraci care nu au suport tehnologic pentru învățarea online, tablete, laptopuri, să fie livrate acestor copii. Vine o întrebare simplă: a fost nevoie de pandemie ca să se dea copiilor tablete și laptopuri de către stat? Dacă în pandemie găsim bani, când se dau bani în toate părțile, când bugetul pârâie din toate încheieturile, în astfel de condiții găsim bani pentru a da tablete copiilor, înainte de pandemie de ce nu s-a făcut asta? Banii existau. De ce nu s-au dat atunci. Era rău să se dea atunci?”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Citește mai multe pe Republica.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău