VIDEO-Bărbat culcat la pământ, bătut de șeful Poliției din Bolintin Vale

1

Scene de o violență ieșită din comun s-au petrecut joi în localitatea Bolintin Vale din județul Giurgiu. În urma unei acțiuni a forțelor de ordine mai multe persoane au fost lovite de agenți. Polițiștii au intervenit în timpul unei petreceri ținută în fața unei porți.

Într-o filmare publicată pe facebook se vede cum oamenii legi lovesc oamenii care sunt culcați la pământ.

Poliţiştii care au participat la intervenția din Bolintin Vale, județul Giurgiu, sunt anchetați acum de către procurori, potrivit realitateadegiurgiu.net.

„Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Poliției, publicat de digi24.ro.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Niște descreierați , niște CRIMINALI în uniformă de polițiști. Niște penali mai mari și mai periculoși decât penalii înșiși! Niște gunoiaie care încalcă legea și constituția României mai ceva ca ultimul infractor , numai că ei nu pățesc nimic pentru ceea ce fac!!! Dezaxatul care-și spune polițist , șeful poliției din Bolintin Vale , ar trebui să facă pușcărie ani buni. Și bineânțeles , mai sunt pe aici și psihopații și aplaudacii de serviciu (majoritatea din ei rudele sau prietenii) , foarte puțini dar foarte gălăgioși , cei care pentru comentariile lăsate nu-și merită nici aerul pe care-l respiră!!! În Afganistan cu voi cretini cu diplomă!!! Sau în junglă. Legea este UNA PENTRU TOȚI , și pentru infractori și pentru autorități , iar atunci când autoritățile Statului încalcă legea , este cu MUUUULT mai grav decât atunci când o încalcă un cetățean , un infractor….. De departe , dublul standard este cel mai mare pericol și cea mai mare amenințare pentru o Democrație… pentru o Societate. Ân zilele noastre se fac abuzuri mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu …. ne-am întors pe vremea lui Stalin , și ÎNCĂ există handicapați mintali care sunt de acord cu o asemenea aberație , cu o asemenea enormitate!!!!!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău