Marcel Vela, anunț pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani. Analiză pentru relaxarea restricțiilor de circulație – VIDEO

0

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri seară, că are în analiză o relaxare a restricțiilor de circulație pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, în sensul că intervalul orar în care pot ieși din casă va fi mai de dimineață.

Restricțiile cu privire la circulație se vor menține până pe 15 mai. Într-o intervenție video, ministrul Afacerilor Interne a anunțat că în acest moment există o analiză pentru relaxarea restricțiilor de circulație pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, având în vedere și temperaturile mai ridicate de afară.

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit și căldura și, probabil, intervalul orar 11.00 – 13.00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat în prima parte a zilei”, a susținut Vela într-o intervenție în care a răspuns întrebărilor venite de la cetățeni, precizând că, astfel, vor exista condiții mult mai bine inclusiv la supermarket-uri, unde au loc acțiuni de dezinfectare la primele ore.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a mai precizat că se ia în calcul și o evaluare pentru un interval orar mai spre seară.

Modificarea programului în care este permisă circulația ar urma să aibă loc tot în baza unei ordonanțe militare.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău