Un nou atac la adresa premierului Victor Ponta. De şase luni de zile a venit la guvernare ,,un om nefericit", care are ,,un mare complex al inferiorităţii", şi care, prin ,,minciună, hoţie şi răutate", încearcă să convingă şi să conducă România, spune Adriean Videanu.

 

Adriean Videanu a declarat, luni, că de şase luni de zile a venit la guvernare ,,un om nefericit", care are ,,un mare complex al inferiorităţii", şi care, prin ,,minciună, hoţie şi răutate", încearcă să convingă şi să conducă România, făcând astfel referire la Victor Ponta.

,,Guvernul nostru a trebuit, în 2008, să stabilizeze România (...) şi când am reuşit acest lucru, Guvernul nostru a căzut şi de mai bine de şase luni a venit la guvernare un om nefericit, care are un mare complex – are complexul  inferiorităţii. Este un om care şi-a construit toată caiera profesională pe hoţie şi a fost prins. A spus că este doctor şi şi-a luat un doctorat furând din munca altora. (...) Stăteam de vorbă cu o bătrână doamnă respectabilă şi mi-a spus: 'Mamă, ai grijă, că e om rău şi oamenii răi niciodată nu aduc lucruri bune' (referire la Victor Ponta –n.r.). Prin minciună, prin hoţie şi prin răutate încearcă să convingă şi să conducă această ţară. Categoric nu va reuşi, dar avem nevoie să ne mobilizăm, să stăm de vorbă cu oamenii", a spus Videanu, la evenimentul de lansare al candidaţilor din Sectorul 3 la Parlament.

sursa: realitatea.net

 

 

Național
  • Miercuri, 17 Ianuarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

România va interzice pungile din plastic

Comisia Europeană (CE) a adoptat, marţi, prima strategie la nivel european privind materialele plastice, iar România urmează să interzică, din vara acestui an, pungile din plastic subţire şi foarte...

Politic
  • Duminică, 14 Ianuarie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Luni se scot săbiile în PSD

PSD a convocat şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a tranşa situaţia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose şi...