Situație dramatică la Suceava: 40 de noi cazuri confirmate, majoritatea sunt cadre medicale

0
suceva-judetean_6cd6d.jpg

suceva-judetean_6cd6d.jpg

Situație dramatică din cauza coronavirusului la Suceava. Doar astăzi au apărut 40 de noi confirmări cu COVID 19, majoritatea fiind cadre medicale, potrivit libertatea.ro.

Spitalul Județean din Suceava deservește cazurile grave de boli, din nord-estul României. Clinica are, printre altele, cel mai mare ambulator din țară.

11 cadre medicale au fost găsite pozitive ieri. După un set de teste negative, inclusiv managerul a ieșit negativ ieri, astăzi există deja confirmări pentru ”circa 40 de noi cazuri pozitive cu coronavirus, majoritatea sunt cadre medicale”, după cum au declarat specialiști din Ministerul Sănătății pentru Libertatea.

”Închidem temporar spitalul. Îl dezinfectăm pe tot și îl vom transforma în spital pentru COVID-19. Cazurile mai ușoare le externăm și celelalte le mutăm unele spre Botoșani, altele spre alte zone ale țării.” a declarat un oficial din Ministerul Sănătății, citat de libertatea.ro.

Situația este atât de gravă, ”iar șefa de la DSP, o economistă, este absolut depășită”, încât cei din București se gândesc să trimită oameni din Capitală care să preia administrarea crizei de la Suceava.

sursa: libertatea.ro

sursa foto: captură youtube.com

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău