Un pacient cu coronavirus de la Babeș, a scuipat medicii care-l îngrijeau – VIDEO

0
img_da669.jpg

img_da669.jpg

Unul dintre pacienții cu coronavirus internați la Spitalul „Victor Babeș” din București și-a scos masca de protecție și a început să scuipe medicii, spunând că vrea să îi infecteze.

Scena a fost povestită de Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș”, într-o intervenție la Antena3.

Medicul a încercat să pună comportamentul pacientului pe seama panicii și a agitației de moment cauzată de situația în care se afla.

Managerul spitalului a spus că astfel de gesturi „nu sunt extrem de neplăcute și sunt normale pentru cei care lucrăm în spital, pentru că probabil că sunt speriați și le este frică de ceea li se întâmplă”.

„Este vorba despre un comportament al unui pacient care ne va face pe noi, corp medical, și instituția pe care o reprezintă ne va face să depunem o plângere, după ce acest pacient va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel din spital”, a continuat managerul spitalului, citat de Observator.tv

Acesta a precizat ca medicii nu au fost în pericol, pentru că sunt echipați corespunzător, gestul însă este unul care nu își găsește explicații.

Se pare că pacientul respectiv a mers la Spitalul Universitar acuzând dureri cardiace și mințind despre faptul că a călătorit în Israel.

sursa foto si text Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău