VIDEO: Când polițiștii petrec alături de contrabandiști pe manele

0
ae8cf8eb-dc81-413b-9f65-32ecc8a4e8c6_dd487.jpg

ae8cf8eb-dc81-413b-9f65-32ecc8a4e8c6_dd487.jpg

Scenele au fost date publicității de Monitorul de Suceava, iscând un scandal de proporții, de la IPJ Suceava, până în Ministerul de Interne.

Conform Monitorul de Suceava, ”În imaginile respective, care ar fi din acest an, apar Lucian Tărîță și George Tărîță, zis „Cușu”, ambii din comuna Vicovu de Jos, implicați în mai multe dosare în care sunt acuzați de contrabandă. În apropierea lor, la petrecere s-a aflat și comisarul-șef Gheorghe Irimescu de la Poliția de Frontieră Rădăuți.

Un alt polițist de frontieră care apare în imagini este comisarul-șef Petrea Pătrăuceanu. La aceeași petrecere au mai participat și alți polițiști, printre ei și șeful de post de la Iaslovăț, Daniel Dăscălescu, precum și un polițist rutier de la Rădăuți – Petrică Prelipcean.

Imaginile sunt de la botezul copilului lui Tudorel Moloce, din Gălănești, și el implicat în afaceri legate de contrabandă. Acesta are o fiică polițistă, din prima căsătorie, care a fost și ea, firesc, la petrecere.”

Comisarul-șef Ilie Poroch-Serițan, ofițer pentru relații publice la Poliția de Frontieră Suceava, a transmis punctul de vedere oficial al instituției în această privință: „Referitor la imaginile care au apărut în spațiul public, menționăm faptul că cei doi polițiști de frontieră erau în timpul liber la o petrecere privată. La nivelul ITPF Sighetu Marmației se analizează contextul în care polițiștii de frontieră au participat la petrecerea respectivă.”

sursa Monitorul de Suceava

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here