VIDEO viral cu o femeie care confecționează măști din prosoape de hârtie

0
646x404_830f7.jpg

646x404_830f7.jpg

Simona Drăghincescu, consilier județean din Brăila, s-a filmat în timp ce confecționează măști de protecție împotriva coronavirusului din prosoape de hârtie. Clipul a devenit rapid viral pe Facebook.

Femeia susține că, pentru a combate specula cu măști chirurgicale, care au ajuns la prețuri exorbitante din cauza isteriei coronavirusului, românii și le pot confecționa simplu, aproape fără costuri.

”Ete, văd că sunt unii disperaţi după măști.Nu prea înţeleg de ce vor încă o mască, pentru ca au deja una pe care o poartă zilnic, făţărnicia fiind o mare trăsătură de caracter în România noastră cea de toate zilele, iar acum vedem ca şi-n Italia e cam la fel … mă rog, asta este o altă discuţie…Deci, nu mai daţi, măi, 500 lei pe 4 măşti, faceţi-vă singuri una cu 2 gumiţe (nu glumiţe), un şerveţel şi 2 capse, efectele sunt aceleaşi. Prostia îngroapă România! Acum constat că prostia îngroapă tot globul! PS: eu nu am niciun vaccin, că eram bolnavă când erau campaniile de vaccinare pă vremea lu’ Ceaşcă, dar în loc să mă vaccinez atunci, m-am apucat de citit si m-am vaccinat de altă boală incurabilă…”.

VIDEO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău