Președintele Klaus Iohannis a făcut apel la calm, după ședința CSAT: ”Nu există motive de panică”

0
aD01MzAmaGFzaD00YmM3Y2IxN2Q3MGRlNjQ5MjlkMGEyYTlhNmM4YzA1OQ.thumb_d964b.jpg

aD01MzAmaGFzaD00YmM3Y2IxN2Q3MGRlNjQ5MjlkMGEyYTlhNmM4YzA1OQ.thumb_d964b.jpg

În CSAT s-a luat decizia alocării de către Guvernul României a resurselor financiare pentru achiziția de echipamente individuale de protecție, camere de izolare cu presiune negativă, plus alte materiale necesare în caz de confirmare a prezenței coronavirusului.

Date oficiale coronavirus în România: Niciun caz confirmat, 69 de persoane sunt în carantină, peste 4.400 – monitorizate la domiciliu.

Klaus Iohannis: ”Am avut o discuție aplicată cu autoritățile care au responsabilități cu privire la măsurile concrete în vederea unor potențiale cazuri de coronavirus. Până în acest moment nu avem niciun caz confirmat de infecție cu acest virus în România. Am primit și rezultatele din Gorj care sunt negative.

Nivelul de mobilizare trebuie să rămână ridicat pentru că ne confruntăm cu o ugență medicală globală. Toate statele sunt vulnerabile.

Din analiza CSAT s-a constatat că instituțiile au luat la timp măsurile care se impun. Astăzi le-am cerut tuturor decidenților să rămână la cel mai înalt nivel de implicare și vigilență pentru că trebuie să tratăm cu maximă responsabilitate dar și cu calm.”

sursa declarații digi24

aD01MzAmaGFzaD00YmM3Y2IxN2Q3MGRlNjQ5MjlkMGEyYTlhNmM4YzA1OQ.thumb_4c15b.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău