”Afacere de familie” la Galați. Doi tineri și tatăl lor, prinși de DIICOT trimițându-și iubitele la produs în țară și în Spania

0
62111352_ec94c.jpg

62111352_ec94c.jpg

Și-au cumpărat mașinile de lux și imobile din proxenetism făcut ”în familie”. Este cazul unui bărbat din Galaţi şi a celor doi fii ai săi, care au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind suspectaţi că au format o grupare specializată în trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

Cei trei bărbaţi din Galaţi, tatăl şi cei doi fii ai acestuia, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru că ar fi constituit un grup infracţional care s-a ocupat cu racolarea, transportul şi adăpostirea a şase tinere, patru majore şi două minore, pe care le-au exploatat, obligându-le să se prostitueze în România şi în Spania. Printre fetele traficate se aflau inclusiv concubinele celor trei.

”În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate atât bunuri care servesc la întregirea probatoriului administrat în cauză (telefoane mobile, cartele telefonice, formulare de transfer monetar, etc), bunuri care au fost utilizate la comiterea infracţiunilor cât şi bunuri care au fost achiziţionate cu sume provenite din activităţile infracţionale (două autovehicule de lux în valoare de aproximativ 170 de mii de euro, trei imobile, suma de 50.000 euro cash)”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Sursa: Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău