Mesajul de adio al bărbatului tăiat de tren, în Timișoara, fost ziarist în Constanța

0
18
cosmin-bele-mort_06264.jpg

cosmin-bele-mort_06264.jpg

Bărbatul care s-a sinucis sâmbătă seară, tăiat de roțile unui tren, în Gara de Nord din Timișoara, fusese ziarist în Constanța. Acesta postase pe facebook un mesaj de adio înainte de fapta tulburătoare.

Cosmin Bele, cu puțin timp înaine de tragedia din gară, a lăsat un mesaj pe Facebook pentru iubita lui, care murise de cancer anul trecut.

„PUIUKA MEA, acum chiar vin la TINE„, a scris Cosmin Bele pe pagina sa de pe reteaua de socializare, iar in urma cu cateva zile, alte mesaje pline de suferinta: „Mâine se fac 9 luni. 9 luni de când te-ai făcut INGERAȘ, la propriu. 9 luni de când mă chinui să supraviețuiesc. Este îngrozitor fără tine! MINUNEA MEA…TE VOI IUBI MEREU, INGERASH DRAG”.

Se pare ca fostul jurnalist a fost extrem de marcat de dispariția iubitei. Cosmin Bele avea 43 de ani și a lucrat pentru mai multe publicații în Constanța.

Sâmbătă după-amiază, bărbatul a pierit sfârtecat de roțile unui tren de marfă în Gara de Nord din Timișoara.

Mecanicul a fost cel care a sunat la 112. La locul incidentului a intervenit rapid un echipaj al Ambulanței, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru el.

Sursa text și foto Opinia Timisoarei

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here