barbat-gasit-decedat-autoturism-dambovita_461b0.jpg

Autoritățile au fost alertate, vineri, de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu privire la existența unui bărbat găsit decedat într-un autoturism care se afla între localitățile Vișina și Petrești.

Echipa de la SAJ Dâmbovița a sesizat polițiștii Secției nr. 10 Petrești cu privire la faptul că într-un autoturism este un bărbat decedat.

Polițiștii s-au deplasat la fata locului pentru efectuarea de cercetări, iar la o primă examinare s-a constatat că nu existau urme vizibile de violență. Bărbatul avea 39 de ani, iar momentan nu se știe exact care este cauza care a condus la decesul acestuia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița, pentru efectuarea de cercetări.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevazută de art. 192 din Codul Penal, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg