Acuzații grave de șantaj la adresa unui primar din Dâmbovița. Un bărbat a fost reținut după ce ar fi pretins 32.000 de lei

santaj_35100.jpg

santaj_35100.jpg

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a unui bărbat din comuna Ciocănești, sat Decindea, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. 

Cel în cauză, în vârstă de 52 de ani, a fost surprins, miercuri, pe parcursul acestei zile, în flagrant delict, pe raza localității Ciocănești, în timp ce ar fi pretins și primit 3.000 de lei de la persoana vătămată.

De mai mult timp, individul se pare că l-ar fi șantajat pe primarul din localitate amenințându-l că va publica mai multe imagini compromițătoare cu el pe rețele de socializare

Miercuri, la activitate, au participat procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari. Totodata, activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, la data de 7 februarie a.c., ar fi amenințat persoana vătămată cu publicarea mai multor articole defăimătoare pe o rețea de socializare, dacă nu va primi 32.000 de lei. De asemenea, în schimbul banilor bănuitul ar fi trebuit să renunțe la toate plângerile făcute”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii desfășoară în continuare activități de cercetare sub coordonarea și supravegherea procurorului de caz, urmând ca bănuitul să fie reținut pentru 24 de ore.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596