santaj_35100.jpg

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au documentat activitatea infracțională a unui bărbat din comuna Ciocănești, sat Decindea, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. 

Cel în cauză, în vârstă de 52 de ani, a fost surprins, miercuri, pe parcursul acestei zile, în flagrant delict, pe raza localității Ciocănești, în timp ce ar fi pretins și primit 3.000 de lei de la persoana vătămată.

De mai mult timp, individul se pare că l-ar fi șantajat pe primarul din localitate amenințându-l că va publica mai multe imagini compromițătoare cu el pe rețele de socializare

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Miercuri, la activitate, au participat procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari. Totodata, activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, la data de 7 februarie a.c., ar fi amenințat persoana vătămată cu publicarea mai multor articole defăimătoare pe o rețea de socializare, dacă nu va primi 32.000 de lei. De asemenea, în schimbul banilor bănuitul ar fi trebuit să renunțe la toate plângerile făcute”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii desfășoară în continuare activități de cercetare sub coordonarea și supravegherea procurorului de caz, urmând ca bănuitul să fie reținut pentru 24 de ore.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg