reduceri-bilete-februarie_eabb7.jpg

CFR Călători va practica o nouă reducere de bilete, în cadrul campaniei Drag-Oferta pentru îndrăgostiți - “Jumătate voi, jumătate noi!”. Potrivit campaniei, CFR va practica o reducere de 50 % la cumpărarea a două bilete de tren.

CFR Călători pune în vânzare, în luna februarie, bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul, de Valentine’s Day și de Dragobete.

„Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiți “Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi. Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020 (click aici) la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”, a precizat CFR Călători.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg