gripa_56ece.jpg

Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a confirmat decesul a încă patru persoane din cauza gripei.

Cele patru decese au avut loc în Argeș, Iași și Mureș, fiind vorba despre trei bărbați și o femeie.

Astfel, Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a confirmat, ieri, decesul unui bărbat în vârstă de 78 de ani, din Argeș, care avea condiții medicale preexistente și nu era vaccinat, în acest caz fiind confirmat virusul gripal tip A, subtip H1 pdm 09.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel de-al doilea deces a fost înregistrat la un bărbat în vârstă de 61 de ani, din județul Iași, care avea condiții medicale preexistente și era nevaccinat anti-gripal, în acest caz fiind confirmată prezența virusului gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

O altă situație s-a înregistrat în județul Iași, la o femeie în vârstă de 71 de ani, jud.Iasi, având condiții medicale preexistente, dar nevaccinată antigripal, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

În cel de-al patrulea caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul .Mureș, fără condiții medicale cunoscute cunoscute și nevaccinat anti-gripal, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

De la începutul sezonului, 29 de persoane au decedat din cauza virusului gripal. 

patru-decese_d7809.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg