După ce a băgat un băiat de 14 ani în moarte cerebrală, agresorul postează mesaje pe Facebook: „Ăsta e telefonu lu tata că al meu e la poliţie. Vă pwp pe toţi“

0
646x404_1_1caea.jpg

646x404_1_1caea.jpg

Andrei Ivan, un băiat de 14 ani din Mangalia, este în moarte cerebrală la spitalul din Constanţa după ce a fost bătut de un practicant al sporturilor de contact. În acest timp, agresorul se află în arest la domiciliu și postează mesaje pe Facebook.

La 1 februarie, Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală de un practicant al sporturilor de contact, mai mare decât el cu un an. Totul a pornit de la o fată, care acum era prietena lui Andrei, însă în trecut fusese iubita unui coleg de-al lui Andrei. Acesta, supărat, l-a pus pe agresor să-i dea o lecţie lui Andrei. 

Băiatul a fost bătut până a rămas fără suflare. Copilul se află internat la Terapie Intensivă, în Constanța. 

„Este tot în moarte cerebrală. Pulsul inimii este 86, temperatura corpului este 34 grade, iar tensiunea este stabilă“, spune tatăl, care vrea să-şi transfere copilul la un spital din Viena, scrie Adevărul.ro.

Agresorul este în arest la domiciliu. Pe reţelele sociale a apărut o poză în care agresorul postează mesaje pe Facebook. „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, a scris agresorul pe pagina de Facebook. 

Citește mai multe pe adev.ro/q5hepw

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău