646x404_1_1caea.jpg

Andrei Ivan, un băiat de 14 ani din Mangalia, este în moarte cerebrală la spitalul din Constanţa după ce a fost bătut de un practicant al sporturilor de contact. În acest timp, agresorul se află în arest la domiciliu și postează mesaje pe Facebook.

La 1 februarie, Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală de un practicant al sporturilor de contact, mai mare decât el cu un an. Totul a pornit de la o fată, care acum era prietena lui Andrei, însă în trecut fusese iubita unui coleg de-al lui Andrei. Acesta, supărat, l-a pus pe agresor să-i dea o lecţie lui Andrei. 

Băiatul a fost bătut până a rămas fără suflare. Copilul se află internat la Terapie Intensivă, în Constanța. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Este tot în moarte cerebrală. Pulsul inimii este 86, temperatura corpului este 34 grade, iar tensiunea este stabilă“, spune tatăl, care vrea să-şi transfere copilul la un spital din Viena, scrie Adevărul.ro.

Agresorul este în arest la domiciliu. Pe reţelele sociale a apărut o poză în care agresorul postează mesaje pe Facebook. „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, a scris agresorul pe pagina de Facebook. 

Citește mai multe pe adev.ro/q5hepw

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg