627x0_521c8.jpg

O fotografie în care apar o femeie și copilul acesteia, în timp ce baiețelul o pupă pe fesă, a fost postată de o rudă a femeii pe contul acesteia de Facebook. Sute de comentarii s-au adunat pe contul tinerei, vorbindu-se chiar de sesizarea Protecţiei Copilului, scrie Adevarul.ro.

Mama copilului, conform contului acesteia de Facebook, se numeşte Cristina, trăieşte în Slatina şi este singură. Fotografia care i-a adus sute de comentarii extrem de dure ar fi fost făcută cu trei ani în urmă de mătuşa copilului, care ar fi postat-o acum cu gândul să-I facă rău femeii. Atât la postarea iniţială, cât şi la explicaţia oferită de mama copilului tot pe Facebook s-au adunat sute de comentarii, iar valul continuă.

Mama băieţelului a reacţionat la scurt timp de la apariţia fotografiei, constatând ce val de indignare a iscat aceasta. Ea încearcă să explice că fotografia a fost făcută cu ani în urmă, iar gestul copilului ar fi fost unul spontan, care chiar ar fi stârnit amuzamentul. O mătuşă a celui mic ar fi fost, însă, foarte atentă şi l-a fotografiat, iar acum a făcut totul public. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

citește mai multe pe Adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg