Screenshot_1_78354.png

Un groaznic accident rutier a avut loc duminică seară, la o trecere de pietoni din municipiul Suceava. Un copil de 2 ani şi 7 luni a fost spulberat de o maşină, după ce s-a angajat brusc în traversarea străzii.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 20.10, pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni din zona Celestin. 

În imaginile surprinse de camerele se supraveghere se vede cum un grup de oameni se deplasează pe trotuar, apropiindu-se de trecerea de pietoni. La un moment dat, cel mic fuge se deprinde de tatăl său şi fuge în stradă, pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roşie a semaforului. Copilul a ieșit direct în fața unei mașini care venea cu viteză dinspre Suceava.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Micuţul nu a putut fi evitat, a fost lovit în plin. În urma impactului, a fost proiectat la zeci de metri distanță, de unde a fost recuperat de părinți.

Cel mic a fost preluat de o ambulanță în stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, șoc hemoragic, fractură de gambă și alte leziuni grave. Este în stare gravă, intubat și ventilat mecanic, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

ATENȚIE, IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL

Sursa Monitorulsv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg