596803maxim_a1a8f.jpg

Scene incredibile au fost înregistrate de o cameră video de bord pe drumul național din Milișăuți. Şoferul unei Dacii Logan a intrat într-o depășire inconștientă, pentru a trece de un tir, scrie Monitorul de Suceava. Autoturismul a ieșit în decor prin dreapta, practic printre cele două tiruri, conduse de șoferi care au și ei un rol important în evitarea tragediei.

Imaginile care surprind şoferul pericol public au fost înregistrate joi, 6 februarie, în jurul orei 15.00.

Polițiștii de la Milișăuți, ajunși la fața locului, au constatat că la volanul Daciei Logan ieșite în decor era un bărbat în vârstă de 79 de ani, din municipiul Suceava.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe imagini se vede cum şoferul Daciei intră în depăşirea tirului din față fără a ţine cont de linia continuă ori de trecerea de pietoni. Mai mult, deşi se apropie de curbă, acesta continuă manevra de depăşire.

Poliţiştii i-au dat patru sancțiuni contravenționale în valoare de 1.160 lei. De asemenea, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

În mod normal, pentru depășire peste linia continuă se reține permisul de conducere 30 de zile, însă cum în acest caz s-a produs și un eveniment rutier (accident fără victime) polițiștii au avut posibilitatea de a dubla perioada de reținere a permisului de conducere la 60 de zile.

sursa Monitorul de Suceava

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg