Școli închise în mai multe județe din cauza condițiilor meteo. În Prahova, cursurile școlare nu vor fi suspendate – UPDATE

0
cursuri-suspendate_9482e.jpg

cursuri-suspendate_9482e.jpg

Autoritățile județene din mai multe județe au luat decizia de suspendare a cursurilor școlare, joi, 6 februarie, ca urmare a codului roșu de viscol. În Prahova, potrivit autorităților, până în acest moment, nu s-a dispus închiderea unităților de învățământ.

UPDATE – ISU Prahova a anunțat că, joi, au fost suspendate cursurile la școala gimnazială și la grădinița din satul Cheia, după ce localitatea a rămas fără curent electric.

Comitetul pentru Situații de Urgență și Inspectoratele Școlare din județele Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița au luat decizia ca mâine, 06 februarie 2020, cursurile vor fi suspendate din cauza condițiile meteo nefavorabile – intensificări puternice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ/COD ROȘU, a anunțat Ministerul Educației și Cercetării. 

În județul Tulcea, potrivit sursei citate, cursurile vor fi suspendate la unitățile de învățământ din județ, cu excepția municipiului.

Tot din aceste cauze, vor fi suspendate cursurile de la Liceul „Liviu Rebreanu” și Școala Gimnazială „Geo Bogza” din localitatea Bălan, județul Harghita.

La Prahova, potrivit autorităților, până în acest moment nu s-a dispus închiderea școlilor. În funcție de evoluția vremii, dacă situația se va impune, va fi convocat Comitetul pentru Situații de Urgență în vederea dispunerii unei măsuri.

Meteorologii au emis o atenționare de cod roșu de viscol valabilă și în zona de munte din Prahova, pentru restul județului fiind emis un cod portocaliu de ninsori.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here