mama-si-copilul-plus-800x445_dc7f5.jpg

Mama care şi-a abandonat bebeluşul de 3 zile în ger, la Balş, a fost găsită. Femeia le-a spus poliţiştilor ce motiv a avut să îşi lase nou născutul într-o casă abandonată de la marginea oraşului, explicaţiile ei fiind halucinante.

Un bebeluș de de doar trei zile a fost găsit abandonat, vineri, într-o casă părăsită din satul Morunești, comuna Morunglav, lângă Balş. Autoritățile au fost alertate de un localnic care l-a auzit plângând, s-a dus să vadă ce se întâmplă şi a sunat de urgenţă la 112. 

Polițiștii au identificat-o pe mama nou-născutului, care este o femeie de 40 de ani, din satul Ghioșani. Tatiana Truţă este mama micuţului şi este infirmieră la Spitalul Orăşenesc Balş. Dus la spitalul din Balş, nou-născutul a fost transportat apoi la Spitalul Slatina, iar de aici a fost transferat în cursul serii de vineri la Spitalul Craiova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Infirmiera îşi lăsase copilul într-o cutie de carton, îmbrăcat şi învelit cu o pătură, însă se pare că nu îl părăsise de tot şi zilnic se ducea să îl mai alăpteze. 

Tatiana Truță este văduvă, după ce soțul său a murit acum câțiva ani în străinătate, suferind un infarct la locul de muncă, și mai are doi copii, o fată de 20 de ani, care este căsătorită, şi ar avea grijă de fratele său, un băiat de numai trei ani. Casa în care aceasta și-a abandonat băieţelul era cea a bunicilor săi materni și era nelocuită de ani buni, scrie Eveniment de Olt.

Femeia le-a spus poliţiştilor că de fapt nu l-a abandonat pe bebeluş, "ci l-a ascuns, de ruşine". A mai susţinut că nu a ştiut că e însărcinată decât atunci când i-a venit sorocul să nască, scrie Realitatea Oltului.

sursa text si foto eveniment de olt, video realitatea oltului

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg