reducere-personal-guvernul-orban_27dca.jpg

Comasarea unor ministere a venit la pachet cu o serie de reduceri de personal la nivel central. Cele mai însemnate reduceri de personal vor fi operate la Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor și la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Guvernul a adoptat, marți, o hotărâre care vizează restructurarea mai multor posturi în ministerele comasate. Astfel, la Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor numărul de direcții a fost redus. Înainte Ministerul Transporturilor și Ministerul Comunicațiilor aveau 21 de direcții, în urma comasării au rezultat numai 14 direcții, iar din șase direcții generale au rămas numai trei, ca urmare a reorganizării, iar la nivelul funcțiilor de demnitate publică, din nouă secretari de stat au rămas șase secretari. 

„Cu alte cuvinte reducem funcțiile de conducere... Mai puțini directori generali, mai puțini directori, cu tot ceea ce înseamnă cheltuiala aferentă. Ca număr de posturi, noul Minister al Comunicațiilor și Transporturilor are o reducere a numărului de posturi de la 721 de persoane la 584 de persoane” a anunțat Ionel Dancă, șeful Cancelariei primului ministru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Ministerul Muncii și Protecției Sociale va fi o reducere a numărului de posturi de la 424 de persoane la 347 de persoane, reducerea de cheltuieli, ca urmare a restructurării, fiind de 9 milioane de lei. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg