Medici din Constanţa ameninţaţi cu un pistol de tatăl unui copil bolnav

0
img_5_cdb95.jpg

img_5_cdb95.jpg

Un tânăr de 30 de ani a fost pus la pământ de agenţii de pază ai Spitalului Judeţean Constanţa, după ce a scos un pistol şi a început să îi ameninţe pe medicii care îi tratau copilul.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, atunci când tânărul din Constanţa şi-a dus copilul la Urgenţe pentru că se simţea rău.

În jurul orei 01.30, tânărul, aflat în stare de ebrietate, a ajuns la Pediatrie cu copilul şi a fost pus de medici să îşi aştepte rândul, scrie Observator.tv.

Sătul să aştepte, tânărul a scos un pistol şi i-a ameninţat pe medici pentru a-i obliga să îi consulte copilul mai repede.

„Agenții de intervenție au răspuns apelului imediat, imobilizând persoana înarmată, asupra căreia au găsit un pistol cu bile și un spray paralizant, arme de care a făcut uz amenințând personalul medical, întrucât își pierduse răbdarea să mai aștepte consultul copilului. Echipajele Zip Escort au alertat Poliția, pe numele bărbatului începând cercetările pentru stabilirea vinovăției”, se arată într-un comunicat al firmei de pază care asigură securitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

sursa text si foto Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău