60192691_2eeb8.jpg

O fată de 15 ani, imobilizată într-un scaun cu rotile, a fost violată de concubinul mamei, care ar fi trebuit să aibă grijă de ea cât timp femeia era plecată din localitate. Oribila faptă a avut loc în Bârlad, iar individul a primit un ordin de restricție, polițiștii interzicându-i să se apropie de victimă.

Individul de 46 de ani a profitat de imposibilitatea fetei de a se apăra și a batjocorit-o. Fata are un handicap locomotor grav, având paralizie cerebrală. Violul s-ar fi petrecut, în noaptea de 17/18 ianuarie, după ce mama ei a lăsat-o acasă la bărbat, întrucât plecase cu treburi din localitate, scrie Vremea Nouă.

Când s-a întors la Bârlad, fata i-a spus mamei ce s-a întâmplat iar pe 20 ianuarie femeia a depus plângere la politie împotriva concubinului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de viol, au emis un ordin de restricție împotriva suspectului, care este cercetat în stare de libertate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul suspect de viol este cercetat, deocamdată, în stare de libertate, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul Judecătoriei Bârlad la audieri.

sursa text Vremeanoua.ro, foto cu caracter ilustrativ Stirileprotv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg