inselata-ghicit-bani_7e486.jpg

O femeie, în vârstă de 71 de ani, a depus plângere la poliție după ce ar fi înșelată de o persoană prin... „metoda ghicitului”. Femeia a fost abordată pe raza localității Pucioasa, din județul Dâmbovița.

Polițiștii au fost sesizați, vineri, de către o femeie, de 71 de ani, cu privire la faptul că, la începutul săptămânii, pe raza localității Pucioasa, ar fi fost abordată de o persoană care ar fi înșelat-o prin metoda ghicitului. Prejudiciul creat este estimat la 4.000 de lei.

„În prezent, polițiștii desfășoară activități în vederea identificării persoanei bănuite, tragerii acesteia la răspundere penală și pentru recuperarea prejudiciului”, a anunțat IPJ Dâmbovița, care a lansat și un set de recomandări pentru a nu deveni victima unei înșelăciuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii recomandă să aveți grijă în momentul în care persoanele străine vă abordează.

„Manifestați prudență maximă și nu vă încredeți în necunoscuți. Nu înmânați străinilor bunurile dumneavoastră, indiferent de pretextul sub care aceștia vi le solicită. Fiți responsabili și nu vă lăsați încântați de ideea ghicitului”, sunt câteva sfaturi ale polițiștilor din Dâmbovița.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg