Screenshot_6_7de13.png

Un bărbat a fost bătut cu mătura şi apoi târât afară din spital, la Reşiţa, iar întreaga scenă a fost filmată şi transmisă live pe Facebook. Totul s-a întâmplat la Spitalul Judeţean Reşiţa, iar protagoniştii au fost un pacient, om al străzii, şi trei angajaţi ai spitalului. Un alt pacient, aflat în apropiere, a surprins momentul cu telefonul mobil.

Potrivit resita.ro, cel care îl lovește cu mătura pe pacientul aflat pe bancă ar fi chiar brancardierul Mircea Jivan, ulterior acestuia mai venindu-i în ajutor alți doi angajați ai Spitalului Județean, unitate care aparține de Consiliul Județean Caraș-Severin. Victima este un om al străzii care se adăpostea de frig în camera de gardă.

"Am demarat de îndată o anchetă internă. Cei 3 angajați ai spitalului, respectiv doi infirmieri și un brancardier, au fost convocați pentru luni, 27 ianuarie, ora 12.00, în fața Comisiei de Disciplină. Aceasta este formată din directorul medical, un jurist, medicul-șef de secție, asistentă-șefă etc. Eu nu fac parte din această comisie. Vom lua cu siguranță măsurile impuse. Membrii vor analiza, vor lua o hotărâre și îmi vor propune măsurile care se impun", a declarat Waldemar Murgu, managerul Spitalului Judeţean Reşiţa, potrivit resita.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, în urma scandalului, şi poliţiştii s-au sesizat şi au deschis o anchetă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg