Bărbat bătut cu mătura și târât afară din spital, în Reșița – VIDEO

0
Screenshot_6_7de13.png

Screenshot_6_7de13.png

Un bărbat a fost bătut cu mătura şi apoi târât afară din spital, la Reşiţa, iar întreaga scenă a fost filmată şi transmisă live pe Facebook. Totul s-a întâmplat la Spitalul Judeţean Reşiţa, iar protagoniştii au fost un pacient, om al străzii, şi trei angajaţi ai spitalului. Un alt pacient, aflat în apropiere, a surprins momentul cu telefonul mobil.

Potrivit resita.ro, cel care îl lovește cu mătura pe pacientul aflat pe bancă ar fi chiar brancardierul Mircea Jivan, ulterior acestuia mai venindu-i în ajutor alți doi angajați ai Spitalului Județean, unitate care aparține de Consiliul Județean Caraș-Severin. Victima este un om al străzii care se adăpostea de frig în camera de gardă.

„Am demarat de îndată o anchetă internă. Cei 3 angajați ai spitalului, respectiv doi infirmieri și un brancardier, au fost convocați pentru luni, 27 ianuarie, ora 12.00, în fața Comisiei de Disciplină. Aceasta este formată din directorul medical, un jurist, medicul-șef de secție, asistentă-șefă etc. Eu nu fac parte din această comisie. Vom lua cu siguranță măsurile impuse. Membrii vor analiza, vor lua o hotărâre și îmi vor propune măsurile care se impun”, a declarat Waldemar Murgu, managerul Spitalului Judeţean Reşiţa, potrivit resita.ro.

De asemenea, în urma scandalului, şi poliţiştii s-au sesizat şi au deschis o anchetă.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău