img_1_773c9.jpg

Patru frăţiori au murit miercuri seară, într-o casă din Timișoara, după ce camera lor a luat foc. Fuseseră lăsaţi de părinţi în grija fratelui cel mare, sigurul care a supravieţuit infernului. De atunci, Alex este în stare de şoc şi plânge continuu. 

Băiatul cel mare, Alex, în vârstă de 14 ani, a mers la bucătărie să îi aducă lapte celui mai mic dintre frăţiori, care avea doar 7 luni.

S-a întors după 10 minute, însă era deja prea târziu. Camera era deja cuprinsă de flăcări, iar din cauza fumului gros şi înecăcios nu a putut intra.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deşi el însuşi un copil, Alex şi-a dat imediat seama de pericolul în care sunt frăţiorii lui. A luat un extinctor şi a încercat să lichideze incendiul, însă nu a reuşit şi a renunţat.

A încercat încă o dată să intre în cameră, însă fumul i-a invadat plămânii, iar Alex şi-a dat seama că nu va izbuti, scrie Observator.tv.

A ieşit din cameră, a mers la tabloul electric, a întrerupt alimentarea cu energie, apoi şi-a alertat vecinii.

Ceea ce s-a întâmplat în continuare, este o tragedie fără margini: toţi cei patru frăţiori au ars de vii.

Alex, martor la aceste scene, este în stare de şoc. Nu îşi poate reveni nici acum, fiind internat în continuare în spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

“Îi pare rău, a rămas marcat... cu ajutorul psihologilor, sper să fie bine. Plânge, plânge, plânge mereu... nu mai am cuvinte. Noi încercăm să fim aproape de el. Mi-a povestit că a încercat să intre în cameră, dar nu a putut... era prea fum... a fugit şi a adus extinctorul...”, spune Ana-Maria Vulpe, mama copilaşilor morţi.

În incendiul devastator au murit Alexandra (6 ani), Andrei (4 ani), Adrian (7 luni) şi Antonia, care în ziua fatidică împlinise 2 ani.

Sursa Observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg