ancheta-dambovita_2d0d7.jpg

Incidentul a avut loc, vineri seară, în localitatea Găești. Fratele victimei a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Polițiștii din cadrul Politiei Orașului Găesti au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat din localitatea Ilfoveni, care a semnalat faptul că fratele său, un tânăr în vârstă de 22 de ani, este lipsit de libertate și este amenințat cu un cuțit.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat în interiorul unui imobil din Găesti pe fratele apelantului, partea vătămată, alți trei bărbați și încă o femeie. Tânărul de 22 de ani prezenta urme vizibile de violenta și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Găesti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul Politiei Orașului Găesti pentru audieri”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânărul în vârstă de 22 de ani a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violente.

În prezent, la sediul Politiei Orașului Găești se afla cei trei bărbați pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, a precizat IPJ Dâmbovița.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg