VIDEO: Act de cruzime în Ilfov. A dat drumul unei pisici pentru a fi mâncată de câini

0
9da02f71-ef5a-473b-80da-04f54c5b6faf_5e886.jpg

9da02f71-ef5a-473b-80da-04f54c5b6faf_5e886.jpg

Scenele au fost filmate în apropiere de orașul Pantelimon, județul Ilfov, iar publicarea lor a dus la un val de reacții din partea celor care le-au văzut.

Din primele date, se pare că dintr-o mașină a fost aruncată o pisică, la marginea drumului, lângă o haită de câini. Aceștia au atacat imediat pisica, pe care au sfâșiat-o. O femeie care a văzut întâmplarea și a filmat-o a încercat cu mult curaj să salveze animalul, însă era prea târziu.

Imaginile au fost vizionate și de către polițiști, care au făcut următoarele precizări:

IPJ Ilfov: ” În urma vizualizării imaginilor video, postate în mediul on-line, de către o persoană  pe o rețea de socializare, polițiștii orașului Pantelimon s-au sesizat din oficiu, în vederea efectuării de verificări în raport cu dispozițiile legii 2005/2004 privind protecția animalelor, pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, iar în funcție de rezultatul verificărilor în urma probatoriului administrat, aplicarea măsurilor legale ce se impun.”

Din nefericire, în ultima vreme apar tot mai multe imagini ale unor acte de cruzime față de animale. Acestea sunt ucise în public, fără milă, uneori fiind chiar împușcate direct din mașini. 

Video IPJ Ilfov

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău