Patru copii au ars de vii după ce locuința lor a luat foc, în Timișoara

0
mama-copii_e940f.jpg

mama-copii_e940f.jpg

Patru copii au murit la Timișoara în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui incendiu care a izbucnit în locuința lor. Cei patru copii aveau vârsta de patru luni, un an, 3 și 6 ani, potrivit tion.ro. Ana Maria, mama celor patru copii care au murit în incendiu, a postat, la scurt timp după tragedie, două mesaje pe Facebook, în care a anunțat tragedia care i-a lovit familia.

„Patru suflete s-au stins din viaţa mea” şi „Doliu în familia mea”, a scris Ana Maria pe reţeaua de socializare, potrivit observator.tv.

Vecinii femeii au afirmat că femeia îi lăsa adeseori singuri pe copii și că au sesizat autoritățile în acest sens, însă nu a fost luată nicio măsură. De asemenea, potrivit sursei citate, în seara tragediei, femeia ar fi plecat după băutură.

Incendiul s-a produs într-o casă cu două apartamente, de pe strada Memorandumului. În imobil locuiau nouă persoane. Este vorba despre patru adulți și cinci copii.

Apartamentul în care locuiau copiii a fost cel în care s-a produs incendiul.

Potrivit tion.ro, cei mici erau în grija fratelui mai mare, de 14 ani, adulții fiind plecați. Băiatul cel mare a mers la bucătărie să încălzească lapte pentru unul dintre frații lui și atunci a văzut focul. A ieșit repede să ceară ajutorul vecinilor, însă frații lui au rămas în urmă. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței.

Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit de la sobă. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău