aD00NDAmaGFzaD1lMWI0NWI5NTc2ZDQyMjZkN2JmZmE5YTU2NmY0M2U3Mw.thumb_e401d.jpg

Procurorul general Bogdan Licu a confirmat că Dincă va fi judecat pentru opt fapte, conform rechizitoriului întocmit de DIICOT.

Infracțiunile lui Gheorghe Dincă sunt: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanare de cadavre sau morminte - două infracţiuni.

"În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei şi a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică şi Serviciului de îndrumare şi control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către DIICOT în dosarul 'Caracal' întruneşte condiţiile legalităţii şi temeiniciei, că au fost respectate dispoziţiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă şi există probele necesare şi legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PÎCCJ, Bogdan Dimitrie Licu, a confirmat rechizitoriul", se arată într-un comunicat al Parchetului General transmis miercuri AGERPRES.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

surse Parchetul General și Agerpres

aD00NDAmaGFzaD1lMWI0NWI5NTc2ZDQyMjZkN2JmZmE5YTU2NmY0M2U3Mw.thumb_095d6.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg