Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată. Procurorul General a confirmat rechizitoriul crimelor din Caracal

0
aD00NDAmaGFzaD1lMWI0NWI5NTc2ZDQyMjZkN2JmZmE5YTU2NmY0M2U3Mw.thumb_e401d.jpg

aD00NDAmaGFzaD1lMWI0NWI5NTc2ZDQyMjZkN2JmZmE5YTU2NmY0M2U3Mw.thumb_e401d.jpg

Procurorul general Bogdan Licu a confirmat că Dincă va fi judecat pentru opt fapte, conform rechizitoriului întocmit de DIICOT.

Infracțiunile lui Gheorghe Dincă sunt: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanare de cadavre sau morminte – două infracţiuni.

„În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei şi a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică şi Serviciului de îndrumare şi control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către DIICOT în dosarul ‘Caracal’ întruneşte condiţiile legalităţii şi temeiniciei, că au fost respectate dispoziţiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă şi există probele necesare şi legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PÎCCJ, Bogdan Dimitrie Licu, a confirmat rechizitoriul”, se arată într-un comunicat al Parchetului General transmis miercuri AGERPRES.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

surse Parchetul General și Agerpres

aD00NDAmaGFzaD1lMWI0NWI5NTc2ZDQyMjZkN2JmZmE5YTU2NmY0M2U3Mw.thumb_095d6.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău