Gelos, șeful Ambulanței Caraș Severin își trimitea subalternii să-i fileze fosta iubită cu salvarea

0
ambulanta_poza_buna_pentru_ambulanta_poza_1b8445ceba_4175b.jpg

ambulanta_poza_buna_pentru_ambulanta_poza_1b8445ceba_4175b.jpg

Potrivit unor informații în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, șeful SAJ Caraș Severin, Adrian Truică, îi punea pe șoferii de pe salvare să îi urmărească  fosta iubită. În plus, cu autospecialele care ar fi trebuit să fie transportați oameni bolnavi erau cărați brazi.

Ilegalitățile s-au derulat până când pe fir au intrat procurorii DIICOT. 

Povestea de dragoste a celor doi s-ar fi încheiat în urmă cu 11 luni, însă șeful SAJ nu s-a împăcat cu ideea despărțirii.  Pentru că tânăra, mamă a unui copil minor, nu s-a lăsat înduplecată, Truică a amenințat-o că va publica imagini indecente cu ea și din acest motiv va pierde custodia copilului.

Bărbatul a continuat să o țină în teroare pe fosta sa iubită. La finalul lunii octombrie, spun anchetatorii, a urmat o acțiune de intimidare în trafic. I-a tăiat calea și a oprit-o cu forța pe stradă.

Ulterior, bărbatul a recurs la metode mai elaborate. A transformat instituția pe care o conducea în serviciul personal de investigații. Astfel, trei dintre subordonații săi, doi șoferi pe ambulanță și un medic, au început să îi urmărească fosta iubită și să încerce să o intimideze.

Procurori DIICOT și agenți de poliție judiciară au descins anul trecut în luna noiembrie la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin.

Ca urmare a perchezițiilor din Caransebeș și Reşiţa, cinci persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Caraș-Severin. Adrian Truică a primit atunci control judiciar pentru 60 de zile, dar acesta l-a contestat în instanță. Judecătorii i-au respins plângerea, ieri. 

Pentru a-și masca ilegalitățile, respectiv filajul iubitei și transportul de brazi cu ambulanța, directorul SAJ introducea apeluri fictive în raportările care conțineau deplasările.

sursa Realitatea Plus

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău