ambulanta_poza_buna_pentru_ambulanta_poza_1b8445ceba_4175b.jpg

Potrivit unor informații în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, șeful SAJ Caraș Severin, Adrian Truică, îi punea pe șoferii de pe salvare să îi urmărească  fosta iubită. În plus, cu autospecialele care ar fi trebuit să fie transportați oameni bolnavi erau cărați brazi.

Ilegalitățile s-au derulat până când pe fir au intrat procurorii DIICOT. 

Povestea de dragoste a celor doi s-ar fi încheiat în urmă cu 11 luni, însă șeful SAJ nu s-a împăcat cu ideea despărțirii.  Pentru că tânăra, mamă a unui copil minor, nu s-a lăsat înduplecată, Truică a amenințat-o că va publica imagini indecente cu ea și din acest motiv va pierde custodia copilului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a continuat să o țină în teroare pe fosta sa iubită. La finalul lunii octombrie, spun anchetatorii, a urmat o acțiune de intimidare în trafic. I-a tăiat calea și a oprit-o cu forța pe stradă.

Ulterior, bărbatul a recurs la metode mai elaborate. A transformat instituția pe care o conducea în serviciul personal de investigații. Astfel, trei dintre subordonații săi, doi șoferi pe ambulanță și un medic, au început să îi urmărească fosta iubită și să încerce să o intimideze.

Procurori DIICOT și agenți de poliție judiciară au descins anul trecut în luna noiembrie la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin.

Ca urmare a perchezițiilor din Caransebeș și Reşiţa, cinci persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Caraș-Severin. Adrian Truică a primit atunci control judiciar pentru 60 de zile, dar acesta l-a contestat în instanță. Judecătorii i-au respins plângerea, ieri. 

Pentru a-și masca ilegalitățile, respectiv filajul iubitei și transportul de brazi cu ambulanța, directorul SAJ introducea apeluri fictive în raportările care conțineau deplasările.

sursa Realitatea Plus

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg