FOTO-Teleorman: Adolescentă de 14 ani, dezbrăcată, umilită și scoasă în stradă după ce a fost prinsă că a furat dintr-un magazin

0
telele_0475b_f0a76.jpg

telele_0475b_f0a76.jpg

O scenă lipsită de umanitate s-a petrecut zilele trecut în Alexandria, județul Teleorman. O adolescentă în vârstă de 14 ani care a fost prinsă de vânzătoarele unui magazin după ce a furat mai multe perechi de blugi a fost umilită și scoasă în stradă dezbrăcată. 

Ca să se asigure că există cel puțin o dovadă a gestului făcut, o colegă a vânzătoarei care a umilit-o pe adolescentă a filmat întreaga scenă. 

Fata era însoțită de o prietenă, de aproximativ aceeași vârstă ca și ea, care a vegheat la bunul mers al infracțiunii, potrivit g4media.ro

Vânzătoarele magazinului au obligat-o pe copilă să se dezbrace până la lenjeria intimă și au scos-o în stradă așa, după ce au umilit-o atât pe ea, cât și pe prietena ei, desenându-le cu un marker negru pe față și lovind-o pe cea care încerca să plece cu produsele din magazin.

Fapta a ajuns și în atenția Poliției Teleorman care a deschis o anchetă, angajata magazinului fiind cercetată penal pentru infracțiuni de lovire și tulburare a liniștii publice.

Totodată cele două copile vor cercetate pentru tentativă de furt.

sursa foto: liberinteleorman.ro

5a19d30e-a9c0-4b15-aba1-4a1cf9761e92_f8c00.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău