telele_0475b_f0a76.jpg

O scenă lipsită de umanitate s-a petrecut zilele trecut în Alexandria, județul Teleorman. O adolescentă în vârstă de 14 ani care a fost prinsă de vânzătoarele unui magazin după ce a furat mai multe perechi de blugi a fost umilită și scoasă în stradă dezbrăcată. 

Ca să se asigure că există cel puțin o dovadă a gestului făcut, o colegă a vânzătoarei care a umilit-o pe adolescentă a filmat întreaga scenă. 

Fata era însoțită de o prietenă, de aproximativ aceeași vârstă ca și ea, care a vegheat la bunul mers al infracțiunii, potrivit g4media.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vânzătoarele magazinului au obligat-o pe copilă să se dezbrace până la lenjeria intimă și au scos-o în stradă așa, după ce au umilit-o atât pe ea, cât și pe prietena ei, desenându-le cu un marker negru pe față și lovind-o pe cea care încerca să plece cu produsele din magazin.

Fapta a ajuns și în atenția Poliției Teleorman care a deschis o anchetă, angajata magazinului fiind cercetată penal pentru infracțiuni de lovire și tulburare a liniștii publice.

Totodată cele două copile vor cercetate pentru tentativă de furt.

sursa foto: liberinteleorman.ro

5a19d30e-a9c0-4b15-aba1-4a1cf9761e92_f8c00.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg