accident-dambovita-conducator-auto-fara-permis_930ba.jpg

Accidentul rutier a avut loc duminică, pe DN 71, pe raza localității Doicești, județul Dâmbovița. Un autoturism a intrat într-un stâlp, iar unul dintre pasageri a suferit vătămări corporale. Conducătorul auto nu avea permis și, împreună cu un alt bărbat, ar fi încercat să șteargă urmele de la locul accidentului și au părăsit zona fără încuviințarea polițiștilor.

Autoturismul implicat în accident a fost condus, potrivit cercetărilor de la fața locului, de un bărbat din Vulcana-Pandele care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp din afara părtii carosabile.

După producerea evenimentului rutier, potrivit IPJ Dâmbovița, conducătorul auto, împreună cu un pasager din autovehicul, ar fi modificat și șters urmele de la fata locului și ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier fără încuviințarea poliției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi bărbați au fost reținuți, luni seară, urmând ca astăzi să fie conduși la la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg