Un bărbat din Dâmbovița a intrat în curtea fostei concubine și s-a ales cu un nou dosar penal

0
interventie-politie_b3588.jpg

interventie-politie_b3588.jpg

Incidentul a avut loc, duminică seară, în localitatea Alunișu, din județul Dâmbovița. O femeie a sesizat polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cornățelu cu privire la faptul că la ea în curte s-ar afla un bărbat. 

O echipa de cercetare, potrivit IPJ Dâmbovița, s-a deplasat la fata locului, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, fostul concubin al femeii ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței sale, încălcând obligațiile stabilite de instanța de judecată printr-o hotărâre civilă pronunțată la sfârșitul lunii octombrie a anului 2019.

„În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 32 alin.1 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violentei în familie și de art. 224 alin.1 din Codul Penal. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Procurorul de caz a fost înștiințat cu privire la încălcarea obligațiilor stabilite prin măsura controlului judiciar dispusă față de cel în cauză.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău