Ce s-a întâmplat după emisiunea despre vaccinare de la Pro TV în care Olivia Steer s-a certat cu un medic pediatru. VIDEO

0
646x404_2_5d293.jpg

646x404_2_5d293.jpg

Emisiunea de anul trecut, de la Pro TV, în care Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu au avut o dispută pe tema necesității vaccinării copiilor, a avut un efect neașteptat.

Invitat la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24 (VIDEO AICI), moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, medicul a dezvăluit că numeroși medici de familie i-au scris că nu mai fac față cererilor pentru vaccin venite din partea părinților. 

„Bună parte dintre medicii de familie m-au sunat, mi-au scris și mi-au zis: «Mihai, mi-ai făcut o belea!» «Cum, sunt mai puțini copii care se vaccinează?» «Nu, nu mai avem vaccinuri »”, a povestit medicul Mihai Craiu, potrivit republica.ro.

„E foarte ușor să dăm vina pe Olivia Steer sau pe cei care vâd lucrurile la fel ca dna Steer. Explicația cea mai puternică pentru scăderea ratei vaccinării pentru diverse vaccinuri nu e doamna Olivia Ster, explicația scăderii în ultimii 10 ani pe care o raportează Institutul Național de Sănătate Publică a fost inabilitatea statului român de a asigura stocurile de vaccinare uniform și de liber si uniform acces la aceste vaccinuri. Colegii mei, medicii de familie, se duc cu gentuța frigorifică la Institutul de Sănătate Publică si în loc să plece cu 30 de doze de vaccin, câți copii au ei în dispensar, pleacă cu 3 sau cu 5”, a punctat medicul pediatru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău