646x404_2_5d293.jpg

Emisiunea de anul trecut, de la Pro TV, în care Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu au avut o dispută pe tema necesității vaccinării copiilor, a avut un efect neașteptat.

Invitat la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24 (VIDEO AICI), moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, medicul a dezvăluit că numeroși medici de familie i-au scris că nu mai fac față cererilor pentru vaccin venite din partea părinților. 

„Bună parte dintre medicii de familie m-au sunat, mi-au scris și mi-au zis: «Mihai, mi-ai făcut o belea!» «Cum, sunt mai puțini copii care se vaccinează?» «Nu, nu mai avem vaccinuri »”, a povestit medicul Mihai Craiu, potrivit republica.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„E foarte ușor să dăm vina pe Olivia Steer sau pe cei care vâd lucrurile la fel ca dna Steer. Explicația cea mai puternică pentru scăderea ratei vaccinării pentru diverse vaccinuri nu e doamna Olivia Ster, explicația scăderii în ultimii 10 ani pe care o raportează Institutul Național de Sănătate Publică a fost inabilitatea statului român de a asigura stocurile de vaccinare uniform și de liber si uniform acces la aceste vaccinuri. Colegii mei, medicii de familie, se duc cu gentuța frigorifică la Institutul de Sănătate Publică si în loc să plece cu 30 de doze de vaccin, câți copii au ei în dispensar, pleacă cu 3 sau cu 5”, a punctat medicul pediatru.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg