O fetiţă de aproape 6 ani a fost bătută şi dată afară din casă, de propria mama, în Galați – VIDEO

0
fetita_galati_565e5.png

fetita_galati_565e5.png

Drama unei fetițe de nici 6 ani a fost filmată de un bărbat într-o comună din Galaţi. Auzind din casă strigătele fetiţei de aproximativ 6 ani, omul nu a mai rezistat şi s-a dus la poarta vecinilor.

Copila fusese bătută şi aruncată dezbrăcată din casă, ascunzându-se prin grădină de frica mamei.

Omul încearcă să vorbească cu părinţii fetei, însă nu are nicio şansă, pentru că tatăl fetiţei este beat, la fel şi mama.

La un moment dat, fetiţa urlă din tot sufletul că nu vrea să rămână cu femeia care i-a dat viaţă. Adânc impresionat de drama copilei, vecinul o ia pe fata la el şi anunţă autorităţile.

În scurt timp, bărbatul a informat că fetiţa a fost luată de Asistenţa Socială şi dusă într-un centru din Galaţi, unde este în siguranţă.

„Fetita este luată de Asistența Socială și Politie de azi noapte, au dus-o la Galați, la un singur centru cică este în Galați. Eu am făcut ce am putut, sperăm să fie bine acolo unde au luat-o.  Nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spalat-o, i-am dat sa mănânce și atât. Fetița nu mai este la mine, au luat-o autorităţile”, a scris bărbatul pe Facebook, pentru că toată lumea dorea să ajute cumva fetiţa.

Atenție, imagini cu impact emoțional!

sursa facebook

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău