Câine împușcat în Pasul Prislop! La incident a fost martor și un copil de 6 ani

0
animal_21395.jpg

animal_21395.jpg

Scene de șoc trăite de doi voluntari ai unei asociații pentru protecția animalelor. Aceștia au fost martori ai momentului în care un bărbat a împușcat un câine pe un drum național. Scenele au fost văzute și de un copil, de numai șase anișori, aflat în mașina celor doi.

Incidentul a fost relatat pe facebook de membrii Anima Pro Terra.

„Doi voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă în stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borșa (MM) și într-o curba au văzut un Logan roșu oprit care a împușcat mortal o cățelușă pe șosea (pe un drum public, nu în pădure!). Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat!”, au scris pe Facebook reprezentanții asociației Anima Pro Terra.

Daniel Vereș, voluntar în cadrul Asociației și martor al scenelor îngrozitoare a povestit la Digi 24, modul în care bărbatul a împușcat cu sânge rece câinele care se afla pe drumul național. Omul a reușit să facă și niște fotografii cu cadavrul animalului până să se întoarcă atacatorul și să îndepărteze probele, băgând câinele mort într-un sac menajer. 

Reprezentanții Asociației Anima Pro Terra au postat pe pagina de Facebook și răspunsul polițiștilor:

„Polițiștii din Borșa s-au deplasat azi de urgență în Pasul Prislop, după ce la ora 14.24 au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a tras un foc de armă și a împușcat un câine.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat de 69 de ani, paznic de vânătoare autorizat, a făcut uz de armă și a recoltat legal un câine hoinar, aflat pe raza fondului de vânătoare”.

Foto: facebook Asociația Anima Pro Terra 

animal_bbb3b.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău