pompieri_7af58.jpg

Flăcările au izbucnit  joi după-amiază la Fabrica Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. Totodată, în urma incendiului, s-a degajat și un nor mare de fum. Bucureștenii din zonă au fost avertizați printr-un mesaj RO-ALERT.

”Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie, pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie”, recomandă ISU prin mesajul transmis cetățenilor Capitalei.

Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit la un bazin, posibil cu zinc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Incendiul s-a extins la nivelul acoperişului halei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafaţă de de aproximativ. 2500 mp, constructia fiind de tip  P+1, scrie www.news.ro 

”Se acăionează pentru localizare”, transmite ISU

Foto cu caracter ilustrativ

pompieri_98e6a.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg