fetita-baturta-tata_cc572.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă noapte. Polițiștii din localitatea Mătăsaru, județul Dâmbovița, au fost sesizați cu privire că a fost găsită o fetiță în stare de inconștiență la marginea pădurii din zona Cartierul Ivanca.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă noapte, în jurul orei 21.10. O femeie din Gura Șutii a anunțat că a găsit o fetiță în stare de inconștiență la marginea pădurii din cartierul Ivanca.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit ca minora ar fi fost agresată de tatăl sau, pe motiv ca nu ar fi avut grija de fratele ei mai mic. Minora, în vârstă de 13 ani, a fost transportată la Spitalul Județean Târgoviște pentru investigații medicale”, a precizat IPJ Dâmbovița. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. 

IPJ Dâmbovița a anunțat că se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului. Totodată, polițiștii vor lua legătura cu reprezentanții DGASPC Dâmbovița pentru anunțarea cazului.  

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg