disparuta_0606c.jpg

Polițiștii din localitatea Butimanu, județul Dâmbovița, au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că adolescenta Mihai Marilena Aurelia, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu încă de sâmbătă și nu a mai revenit acasă. 

Apelul la 112 a fost dat, duminică, în jurul orei 10.20, de tatăl fetei, care a susținut că adolescenta ar fi plecat de acasă și nu a mai revenit. 

„Din primele verificări se pare că minora s-ar afla pe raza municipiului București, împreună cu prietenul său. Adolescenta are înălțime de 1,60-1,65 m, greutate 50 de kilograme, ochi negri, păr șaten, lung, constituție atletică. În momentul plecării, adolescenta purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, cu dungi albe, o geacă maro. Era încălțată cu pantofi sport de culoare neagră”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii desfășoară activități de căutare a minorei. „Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiata unitate de poliție”, este apelul Poliției..

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg