Adolescentă din Dâmbovița dată dispărută. Tatăl fetei a sunat disperat la 112

0
disparuta_0606c.jpg

disparuta_0606c.jpg

Polițiștii din localitatea Butimanu, județul Dâmbovița, au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că adolescenta Mihai Marilena Aurelia, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu încă de sâmbătă și nu a mai revenit acasă. 

Apelul la 112 a fost dat, duminică, în jurul orei 10.20, de tatăl fetei, care a susținut că adolescenta ar fi plecat de acasă și nu a mai revenit. 

„Din primele verificări se pare că minora s-ar afla pe raza municipiului București, împreună cu prietenul său. Adolescenta are înălțime de 1,60-1,65 m, greutate 50 de kilograme, ochi negri, păr șaten, lung, constituție atletică. În momentul plecării, adolescenta purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, cu dungi albe, o geacă maro. Era încălțată cu pantofi sport de culoare neagră”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii desfășoară activități de căutare a minorei. „Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiata unitate de poliție”, este apelul Poliției..

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău