ranit-ambulanta_2dca2.jpgCaz șocant ce a avut loc sub privirile îngrozite ale mai multor localnici din localitatea doljeană Pleniţa. Un bărbat, în vârstă de 43 de anim şi-a incendiat vecina, în vârstă de 83 de ani. Oamenii nu au putut interveni, au anunțat echipele de salvare, iar când au ajuns la fața locului acestea au avut de-a face cu două cadavre carbonizate. 

Bărbatul de 43 de ani şi-a ucis vecina sub privirile oamenilor care fuseseră alertaţi de strigătele femeii. Localnicii nu au putut, însă, interveni pentru că totul s-a petrecut extrem de repede, scrie adevărul.ro 

Bărbatul a luat nişte benzină, a aruncat-o pe bătrână şi imediat i-a dat foc. Disperaţi, vecinii au sunat la 112, iar în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bătrâna era deja carbonizată. Şocul a fost şi mai mare pentru poliţişti când au intrat în casa bărbatului şi au găsit şi trupul neînsufleţit al mamei acestuia.

„Atunci când a incendiat-o pe bătrână striga «Mori, vrăjitoareo!». Am înţeles că o acuza pe vecina sa că din cauza vrăjilor ei, mama lui ar fi murit. E cumplit ce s-a întâmplat. Era un om liniştit, retras, locuia doar cu mama lui şi niciodată nu a creat probleme în comună", a povestit unul dintre vecini.

Știrea integrală o puteți citi pe adevărul.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ

ranit-ambulanta_b3d0e.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg