O bătrână, în vârstă de 83 de ani, din Dolj, arsă de vie. Mesajul agresorului: „Mori, vrăjitoareo!“

0
ranit-ambulanta_2dca2.jpg

ranit-ambulanta_2dca2.jpgCaz șocant ce a avut loc sub privirile îngrozite ale mai multor localnici din localitatea doljeană Pleniţa. Un bărbat, în vârstă de 43 de anim şi-a incendiat vecina, în vârstă de 83 de ani. Oamenii nu au putut interveni, au anunțat echipele de salvare, iar când au ajuns la fața locului acestea au avut de-a face cu două cadavre carbonizate. 

Bărbatul de 43 de ani şi-a ucis vecina sub privirile oamenilor care fuseseră alertaţi de strigătele femeii. Localnicii nu au putut, însă, interveni pentru că totul s-a petrecut extrem de repede, scrie adevărul.ro 

Bărbatul a luat nişte benzină, a aruncat-o pe bătrână şi imediat i-a dat foc. Disperaţi, vecinii au sunat la 112, iar în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bătrâna era deja carbonizată. Şocul a fost şi mai mare pentru poliţişti când au intrat în casa bărbatului şi au găsit şi trupul neînsufleţit al mamei acestuia.

„Atunci când a incendiat-o pe bătrână striga «Mori, vrăjitoareo!». Am înţeles că o acuza pe vecina sa că din cauza vrăjilor ei, mama lui ar fi murit. E cumplit ce s-a întâmplat. Era un om liniştit, retras, locuia doar cu mama lui şi niciodată nu a creat probleme în comună”, a povestit unul dintre vecini.

Știrea integrală o puteți citi pe adevărul.ro

Foto cu caracter ilustrativ

ranit-ambulanta_b3d0e.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău